Mesanin til Aas Mek. Verksted AS

Aas mek sin logo. Rødt og blått med en hvit fugl i midten.

Aas Mek. Verksted AS, et selskap som spesialiserer seg på utvikling og bygging av brønnbåter, samt nybygg, design, konstruksjon og service på en rekke fartøy, så behovet for å utvide og optimalisere lagringskapasiteten på sitt anlegg i Vestnes. I mai 2022 valgte de Reolteknikk for å prosjektere og montere en mesanin som skulle utnytte lagerplassen maksimalt.

Mesaninen ble utstyrt med et 1100 mm høyt rekkverk og en lasteport med fjærer for automatisk lukking. Dette sørget for en trygg arbeidsmiljø og hindret at gjenstander falt ned fra mesaninen. Alle aspekter ved mesaninen ble produsert og testet i henhold til gjeldende europeiske normer og reguleringer, noe som garanterer en høy kvalitet og holdbar løsning for Aas Mek. Verksted AS.

Dette prosjektet er et eksempel på hvordan Reolteknikk arbeider tett med kundene for å utvikle løsninger som passer deres spesifikke behov. Ved å forstå kundens krav og samarbeide gjennom hele prosessen, fra planlegging og prosjektering til montering og ferdigstilling, kan Reolteknikk skape optimale lagringsløsninger som gir varig verdi og økt effektivitet.

Reolteknikks mesaninløsninger er skreddersydd for å passe ulike krav og budsjetter, samtidig som de tilbyr en kostnadseffektiv måte å øke lagringskapasiteten på. Enten det gjelder et mindre lager eller en større produksjonshall, kan Reolteknikk bistå i å finne den rette løsningen som passer dine behov.

Hvis du ønsker å lære mer om Reolteknikks mesaninløsninger og andre lagringsalternativer, ikke nøl med å kontakte oss for en uforpliktende samtale. Vår erfaring og ekspertise innen lager og logistikkbransjen setter oss i en ideell posisjon for å veilede deg mot en løsning som vil transformere din lagringsplass og øke effektiviteten i din virksomhet.