Mesanin

Vi skaffer dere smarte og rimelige løsninger for mesaniner som tar god utnyttelse av høyden.

Våre mesaniner er både lette, enkle å sette opp, meget robuste og av høy kvalitet. Ønsker du å få hjelp med monteringen, har vi profesjonelle montører som gjør jobben for deg. Vi monterer over hele landet.

Om våre mesaniner

Mesaninen optimaliserer lagringsplassen ved å doble eller til og med tredoble bruksarealet. Å installere en mellometasje er den perfekte løsningen for bedre utnyttelse av ledig plass, slik at du også kan dra god nytte av bygningens høyde. Mesaninene blir skreddersydd etter dine mål, med hurtig leveringstid og med rask, enkel montering. De kan utstyres med rekkverk eller sikkerhets-port for maksimal sikkerhet. Lastekapasitet pr. M² er nøyaktig tilpasset kundens individuelle krav. Alle våre lagermesaniner oppfyller FEM 10.2.02 anbefalinger og & Eurocode III standarder.

Mesanin med romslig høyde under for kjøring med truck. Mesaninen har rekkverk og palleport. Løsningen står sammen med BITO pallereoler

Rask nedbetalingstid

Ved ledig takhøyde er mesanin en av de beste måtene å utnytte arealet man allerede betaler for. Befinner deres virksomhet seg i et område med høye eiendomspriser, så kan i mange tilfeller en mesanin betales ned i løpet av 1-2 år.

Skrudd løsning

Fleksibel skrudd løsning gjør det mulig å demontere, gjøre om og flytte løsningen. Dette medfører at montasjen blir så enkel at kunder i mange tilfeller ønsker å gjøre dette selv for å spare montasjekosten.

Helt tilpasset

Ingen mål er standard, alle mesaniner produseres på millimeteren etter kundens lokaler og ønsker.

Fordeler med mesanin

Frittstående konstruksjon

Våre mesaniner er frittstående konstruksjoner som ikke skal festes i vegger eller tak. Dette gjør at mesaninene i veldig mange tilfeller ikke er søknadspliktige.

Allsidig løsning

Våre mesaniner kan leveres med spenn på 6m lengde mellom søylepunkter samtidig som den kan bære høye belastninger. I tilfeller med lavere belastninger og ønske om lengre spenn er det i mange tilfeller mulig.

Valg av utførelse

Søylene, trapperekkverk og rekkverk leveres som standard i lakkert grå, men kan leveres i andre farger etter forespørsel. Dersom mesaninen skal stå i et fuktig miljø kan den leveres i galvanisert utførelse.

Prisforespørsel

Last gjerne opp skisse eller tegning. Filtyper tillatt: JPG, PNG og PDF
Skriv inn total lengde i m
Skriv inn total bredde i m
Skriv inn total høyde overkant gulv i m
Velg ønsket belasting i kg/m2
For å beregne frakt trenger vi postnummer