Rullearkiv / Mobile hyllereoler

Vårt rullearkiv system fra vår leverandør, Forster Metallbau, er produsert i galvanisert materiell i tillegg til å bli påført pulverlakk. Dette gir en dobbel beskyttelse med en mye høyere motstand mot korrosjon. Dette er særegent for vår løsning, som gir en veldig lang levetid på produktet.

  • RAL-RG 614 KVALITETSSERTIFIKAT
  • DGUV 108-007
  • GS-sertifikat
  • 5 års garanti mot fabrikkfeil

Rullearkiv kan gi opptil 90% bedre utnyttelse av rommet. System med lav pris, sikker drift og stor brukervennlighet

Spar plass og penger

Når plass er topp prioritert, åpner våre mobile reoler opp for helt nye muligheter. I motsetning til stasjonære hyller og tradisjonelle arkivskap gir rullearkivet bare tilgang til gangen i bruk til enhver tid – slik at gjenværende gulvareal gir mer enn dobbelt så mye lagringsplass. Rullearkivet har veldig enkel drift for å møte brukernes krav – enten mekanisk med sveiv, manuelt med «dytt-dra» eller elektrisk drift.

Vår samarbeidspartner på rullearkiv og magasiner er Forster Metallbau. De er en av Europas ledende produsenter på denne typen løsninger, og vi er stolte av og kunne representere dem her i Norge. Nettsiden til Forster finner du på denne linken.

Illustrasjon av en løsning for rullearkiv, som viser hvor mye mer plass du kan få kontra andre reolhyller som ikke kan slås sammen. Dette er kosnadsbesparende, enkelt i drift og man får optimal utnyttelse.

Kostnadsbesparende

Ved dyre leiekostnader og et behov for mye hylleplass så bidrar kompaktreoler til å redusere behovet for areal.

Optimal utnyttelse

Utnytt arealet maksimalt ved bruk av mobile hyllereoler. Areal som før ble brukt til gåganger kan nå benyttes til hylleplass

Enkel drift

Enten ved valg av manuell rattdrift, "dytt-dra" løsning, eller elektrisk, så kan du være sikker på at RT mobile hyllereoler vil ha en jevn og god bevegelse, selv ved tunge belastninger.

Stort grått elektrisk rullearkiv fordelt på to etasjer i en masanin inne i et lager. Mobile hyllereoler er med på flytting av tunge varer og utnyttelse av areal.

Utnyttelse av areal og volum

Når du planlegger kompaktarkivet, vil en bedrift mest av alt spare på plass og kunne utnytte den plassen dere har best mulig. Heldigvis er våre mobile reoler små mirakler når det gjelder å spare plass. For å tilpasse seg det som er mulig, tilbyr Reolteknikk optimale og skreddersydde løsninger for de fleste behov. Dersom takhøyden tillater det kan vi levere fleretasjes rullearkiv (dobbeldekker).

Enkel drift - Tung belastning

Flytting av tung belastning med lettvint og enkel håndtering.

Et system med styrespor som passer perfekt til vognene gjør det mulig å flytte selv tung last med liten innsats på Forster sine kompaktarkivsystem. Enten du velger med manuell drift eller elektrisk vogn vil du uansett ha enkel bevegelse, enkel håndtering og jevn drift.

Grått rullearkiv, med røde og svarte manuelle håndtak. Merking på hver seksjon. Rullearkiv er lettvint for flytting av tung belastning med med enkel håndtering. Og areal utnyttelse.
Mobile hyllesystemer er perfekte for å tilpasse seg individuelle forhold. Med et stort utvalg av dimensjoner, samt det enorme omfanget av tilbehør som er tilgjengelige, er vi sikre på å kunne finne optimale løsninger til de aller fleste behov. Det er viktig å vurdere hva som skal lagres. Ved å gjøre en god vurdering av kundens krav, behov og lokale detaljer, utformer vi løsninger for hvert enkelt tilfelle. Et modulært system lar oss bytte ut, kombinere og utvide komponenter nøyaktig etter ønske og behov.

Oppnå en systematisk lagring

Mobile hyllesystemer er perfekte for å tilpasse seg individuelle forhold. Med et stort utvalg av dimensjoner, samt det enorme omfanget av tilbehør som er tilgjengelige, er vi sikre på å kunne finne optimale løsninger til de aller fleste behov.

Det er viktig å vurdere hva som skal lagres. Ved å gjøre en god vurdering av kundens krav, behov og lokale detaljer, utformer vi løsninger for hvert enkelt tilfelle. Et modulært system lar oss bytte ut, kombinere og utvide komponenter nøyaktig etter ønske og behov.

Mobile reoler for sykehus, laboratorier og apotek

Mobile reoler med standard tilbehør og lagrings-systemer sparer på plass og forbedrer sikkerheten til å lagre medisinske forsyninger, medisiner eller medisinske dokumenter. Modulene for legemiddelindustrien er utformet med fokus på praktisk bruk og har i mange år vært i utbredt bruk i ekstremt sensitive områder, fra apotek til kirurgi, laboratorier og sykehus.

Hyllesystemet er ideelt for systematisk og nøyaktig oppbevaring av medisinske forsyninger, for eksempel farmasøytiske produkter eller arbeidstøy, samt flytende beholdere. Videre gjør det omfattende utvalget av tilbehør det enklere å lagre medisinske dokumenter: arkivmapper, skillelinjer og uttrekkbare hyller er blant de mange alternativene som er tilgjengelige for å levere høykvalitets arkiverings-løsninger for pasientfilene.

Hyllesystemet er ideelt for systematisk og nøyaktig oppbevaring av medisinske forsyninger, for eksempel farmasøytiske produkter eller arbeidstøy, samt flytende beholdere. Videre gjør det omfattende utvalget av tilbehør det enklere å lagre medisinske dokumenter: arkivmapper, skillelinjer og uttrekkbare hyller er blant de mange alternativene som er tilgjengelige for å levere høykvalitets arkiverings-løsninger for pasient filene.

Fordeler med Forster Mobile hyllereoler

Spar gulvplass

Ved å bruke mobile hyllereoler vil vi kunne eliminere gåganger mellom reolrekkene og bruke denne plassen til lagring isteden.

Kjededrift mellom hjulene

I motsetning til mange andre tilsvarende systemer så bruker RT mobile hyllereoler kjede mellom hjulene i systemet. Dette gjør det mulig for vognene å kunne være enkel i drift selv med lange reolrekker

Allsidig

RT Mobile hyllereoler kan leveres med et bredt spekter av tilbehør til de aller fleste formål.

Prisforespørsel

Last gjerne opp skisse eller tegning. Filtyper tillatt: JPG, PNG og PDF
For å beregne frakt trenger vi postnummer