Løsninger

Innstikksreoler med mesaninløsning. Reolen er i prinsippet pallereoler med ruller i nivåene slik at hele materialpakker kan trilles inn i reolen. På toppen av reolstolpene monteres taksko for enkel innfesting av trebjelker til mesanindekke.

Trelastreoler

Innstikksreol er den mest optimale måten å lagre trevirke på. Systemet kombinerer lagring på begrenset areal med mulighet for stykkplukk på alle nivåer. Dette gir enklere handtering og eksponering for både ansatte og kundene. Vi har tatt over supplering og distribusjon for KADA innstikksreoler i Norge og Sverige.

Lagring av materialpakkene gjøres med hjelp av en innrullingsjigg som hektes på trucken. Jiggen leveres med og uten batteri drift.

Høyde vanligvis mellom 2,5 til 4m. Bredde 1,2m pr innstikk. I de fleste prosjekter bygges det en mesaningulv på toppen av listverksreolen, for oppbevaring av f.eks isolasjon.

Mesanin med romslig høyde under for kjøring med truck. Mesaninen har rekkverk og palleport. Løsningen står sammen med BITO pallereoler

Mesanin

Fantastisk smart og rimelig mesanin for utnyttelse av høyden. Våre mesaniner er rimelige i anskaffelse, enkle å sette opp, og har høy kvalitet. Ønsker du ikke å montere selv, har vi montører som gjør jobben for deg. Vi monterer i hele landet.

Lager med småvarereoler i doble reolrekker, hyllene i reolene er fylt opp med varer i hyllene.

BITO Småvarereol

Høykvalitetsreoler i galvanisert stål, til meget konkuransedyktige priser. Et system med mange muligheter: Hyllereoler, dekkreoler, hjørnereoler.

Pallereoler som lagerer paller i høyden. Bildet viser en truck hvor førerhuset blir løftet opp. Reolene er montert med nettinghyller i nivåene, beskyttere for reolstolpene og reolstigene.

BITO Pro Pallereol

BITO Pro Pallereol Våre pallereoler har en kvalitet høyt over kravet når det gjelder stabilitet, bæreevne og stålkvalitet. Galvaniserte stiger og pulverlakkerte bærejern for bedre korrosjonbestandighet. I vårt store tilbehørsprogram dekker vi de fleste behov. (“RAL-RG 614/2”-godkjent). Les mer Bygg og bestill din Pallereol Du er her: Hjem > Løsninger > BITO Pro Pallereol BITO…

Illustrasjon av en løsning for rullearkiv, som viser hvor mye mer plass du kan få kontra andre reolhyller som ikke kan slås sammen. Dette er kosnadsbesparende, enkelt i drift og man får optimal utnyttelse.

Rullearkiv / Mobile hyllereoler

Rullearkiv / Mobile hyllereoler Vårt rullearkiv system fra vår leverandør, Forster Metallbau, er produsert i galvanisert materiell i tillegg til å bli påført pulverlakk. Dette gir en dobbel beskyttelse med en mye høyere motstand mot korrosjon. Dette er særegent for vår løsning, som gir en veldig lang levetid på produktet. RAL-RG 614 KVALITETSSERTIFIKAT DGUV 108-007…

Gjennomløpsreoler til småvarer. Plastakselruller som er ekstremt stille, noe som reduserer støyen. Ansattes daglige arbeid gjøres også lettere takket være tydelig synlighet av alle artikler på reolens plukkside, samt korte reiseavstander. Paller på toppen for en bedre utnyttelse av lagerets plass.

BITO Gjennomløpsreoler småvare

BITO kartonggjennomløp Spar transporttid og areal, få oversikt og øk produktiviteten med gjennomløpsreol Les mer Du er her: Hjem > Løsninger > BITO Gjennomløpsreoler småvare BITO kartonggjennomløp Gjennomløpsreolene for småvare er egnet for bruk som forsyningsstativ for lagring og ordreplukk. De kan brukes i en rekke situasjoner og muliggjør kompakt, tydelig organisert lagring av varer.…

BITO PROflow gir en kompakt og håndterbar lagrings-løsning. Prosesstiden er kraftig redusert og interne logistikkprosesser kan beregnes bedre. Det forhindrer avbrudd samtidig som produktiviteten økes og reduserer lagerkostnader. Gjennomløpsreolene strår i et stort lager. Det er mange sekjsjoner og fire hyller i høyden. Galvaniserte stiger, med pulverlakkerte blå bærejern fra bito.

BITO Gjennomløpsreoler pall

BITO Gjennomløpsreoler pall Gir en kompakt og oversiktlig lagrings-løsning. Alle varer er tilgjengelige direkte ved reolfronten og varene følger automatisk. Dette gir stor areal-besparelse og kortere transportvei. Les mer Du er her: Hjem > Løsninger > BITO Gjennomløpsreoler pall BITO Gjennomløpsreoler pall Dere kan spare mye tid og penger ved å velge riktig lagringssystem. Et…

Kraftig grenreolløsning med solide ipeprofiler, reolløsningen er levert med hyller mellom armene, denne løsningen gir stor fleksibilitet for langer av langevarer på paller.

Grenreol

Et fleksibelt reolsystem – Grenreoler er ideelt når du lagrer lange, tunge og store varer. Vi har en vidstrakt portefølje av leverandører med kvalitets-merkevarer, og er stolte av å kunne presentere våre produkter til markedets rimeligste priser. Ved å ha høy fokus på logistikk og kvalitet, samt til en hver tid ha en dynamisk organisasjon,…