BITO Pro Pallereol

Våre pallereoler har en kvalitet høyt over kravet når det gjelder stabilitet, bæreevne og stålkvalitet. Galvaniserte stiger og pulverlakkerte bærejern for bedre korrosjonbestandighet. I vårt store tilbehørsprogram dekker vi de fleste behov. ("RAL-RG 614/2"-godkjent).

BITO Pro Pallereol

Den klassiske pallereolen er, som vanlig, det mest populære lagringssystemet for varer på paller – til tross for den økende bruken av moderne teknologi i lagrings- og plukkfeltene.

Systemet gir praktisk tilgang til hver pall. Videre kan reolkonfigurasjonen enkelt endres og utvides. Fleksibilitet og relativt lave investeringskostnader har gjort dette systemet optimalt for lagring og ordreplukk.

BITO pallereolsystem har et stort tilbehørsprogram som gir optimal oppbevaring av palleførte varer i alle former og størrelser.

Pallereoler som lagerer paller i høyden. Bildet viser en truck hvor førerhuset blir løftet opp. Reolene er montert med nettinghyller i nivåene, beskyttere for reolstolpene og reolstigene.

Fleksibelt

For dere som trenger et allsidig lagringssystem og ønsker å lagre et bredt utvalg av varer i alle slags former og størrelser.

Tilgang

Lett og konstant tilgang til alle produktene i ditt sortiment.

Plukk

Grei til å plukke varer direkte fra pallen og bruke de øverste hyllene som bufferplass.

Mange oppsett og kombinasjoner av løsninger

Utformingen av reolfronten har en viktig innflytelse på den målrettede hastigheten for plukk-effektiviteten. Det er viktig å ta hensyn til ergonomiske faktorer når man vurderer å velge effektivitet. Spesielt er det viktig å integrere en plukk-kurve som reflekterer en naturlig plukkbevegelse.

  • Hyllen kan tilpasses typen varer
  • Rette hyller
  • Skrå hyller
  • Hyllesystem integrert med rullebaner

Fordeler med pallereoler

100% tilgang

I motsetning til dypstablingsreoler eller gjennomløpsreoler gir klassisk pallereol fullstendig tilgang til alle lagrede gjenstander. Hver pall er lett tilgjengelig.

Høy fleksibilitet

Pallereolene kan enkelt omorganiseres og utvides. Det er det mest allsidige, fleksible og kraftige lagrings-systemet. Det tillater lagring av varer og pakker i alle former og størrelser.

Lav investeringskost

Grunnleggende investeringskostnader for et pallereolsystem er lave.

Systemspesifikke fordeler:

Farger

Galvaniserte stiger og pulverlakkerte blå bjelker skiller seg tydelig ut fra trepaller, tillater fargekodet oppdeling og sikrer dermed større sikkerhet ved lagring og flytting av gjenstander - spesielt på høye reoler. Fargekombinasjoner gir også et mer behagelig arbeidsmiljø.

Tilbehørsprogram

Vi har en god del tilbehør i sortimentet. Bl.a. stolpebeskyttere (for å hindre kollisjon med truck), innleggshyller, dybdestøtte for halv-palle og langside-hånderte paller. Alt som generelt kan trenges til en pallereol

Hyllenivåer

Avhengig av bærejernene eller varene som skal lagres, kan reolens nivå være utstyrt med et bredt spekter av forskjellige innleggs-segmenter.

Kvalitetsstempel

BITO Pallereol bærer RAL kvalitetsmerket som er et helt spesielt skille fra tradisjonelle merker. ("RAL-RG 614/2")

Konverter pallereolsystem til gjennomløp for plukk

Som leverandør av gjennomløpssystemer kan vi bruke pallereolene for å gjøre lageret til et effektivt plukkested. Ergonomisk plukksone nede med plukkbokser, beholdere og esker, samtidig som du lagrer bufferpallene på de øvre nivåene.

Bredt utvalg av lagringsalternativer

Pallereolene er egnet for både langside og kortsidehåndterte paller. Pallereolen kan også enkelt komplimenteres med bl.a. innleggshyller for kartonger.