Et fleksibelt reolsystem - Grenreoler er ideelt når du lagrer lange, tunge og store varer.

Vi har en vidstrakt portefølje av leverandører med kvalitets-merkevarer, og er stolte av å kunne presentere våre produkter til markedets rimeligste priser. Ved å ha høy fokus på logistikk og kvalitet, samt til en hver tid ha en dynamisk organisasjon, er vårt mål å være den beste i markedet på pris, kvalitet og service.

Grenreol - Systemet

Vårt fleksible reolsystem lar deg lagre lange varer slik som profiler og rør, samt flate gjenstander som tre- og stålplater og andre store byggekomponenter.

Reolen består av søyler og armer, og kan konfigureres for enkelt- eller dobbeltsidig bruk. Avhengig av om systemet er lakkert eller galvanisert, kan reolene brukes innendørs (lakkert) eller utendørs (varmegalvanisert).

Dimensjonene kan tilpasses hver enkelt komponent. Avhengig av størrelsen og vekten av varene som skal lagres, og ledig plass, utformer vi systemet for å møte dine nøyaktige behov og integrerer dette i deres eksisterende lager og logistikk.

Vi tilbyr et bredt spekter av søyler og arm-profiler med mange materielle styrker og utførelser.

Våre produkter, og de profesjonelt planlagte, tilpassede arm-profiler for lange belastninger, er utgangspunktet basert på dine unike data (lagerstørrelse og utstyr, eksisterende fundament, type lagrede varer).

Kraftig grenreolløsning med solide ipeprofiler, reolløsningen er levert med hyller mellom armene, denne løsningen gir stor fleksibilitet for langer av langevarer på paller.

Langt og tungt

Grenreoler er ideelt når du lagrer lange, tunge og store varer. Du kan raskt og enkelt få tilgang til alle varene i reolanlegget.

Fleksibelt

Produseres på mål etter dine ønsker og behov.

Enkel montasje

Grenreolen kan raskt og enkelt monteres og utvides ettersom det bruker et relativt lite antall komponenter.

Fordeler med grenreoler

Oversiktlig

Grenreoler gjør lange og omfangsrike varer lett oversiktlige og godt lagret. Alt ligger horisontalt og kan enkelt løftes ut ved hjelp av truck eller pallestabler.

Innendørs og utendørs bruk

Grenreolene er tilgjengelig i galvaniserte og lakkerte versjoner. Avhengig av overflatebehandling, kan den brukes enten innendørs eller utendørs.

Effektiv bruk av lagerplass

Reolene kan tilpasses ditt eksisterende lager, slik at du får best mulig utnyttelse av lagerets gulvplass, høyde og volum.

Relativt lave kostnader

Lave montasjekostnader gjør systemet til ett av de mer kostnadseffektive løsningene som er tilgjengelige.

Allsidige applikasjoner

Lagringssystemet er svært fleksibelt, lett å utvide og ideelt for lagring av et stort utvalg av store deler.