Her ser vi to fantastisk dyktige selgere, som tegner opp å lager en løsning tilpasset kundens behov. Dem sitter rundt et hvit arbeidsbord, på svarte stoler. På bordet ser vi en utstillingsmodell av bito pro bærejern montert på stige. I bakgrunnen er det en plakat med logo reolteknikk.

16 år i bransjen leder til gode erfaringer.

Vi har en solid portefølje av kvalitetsleverandører med merkevarer, og er stolte av å kunne presentere våre kvalitetsprodukter til markedets rimeligste priser.

Gjennom å ha høy fokus på logistikk og kvalitet, samt til en hver tid ha en dynamisk organisasjon, er vårt mål være den beste i markedet på pris, kvalitet og service.

Dette er Reolteknikk AS

RT ble etablert januar 2005. Vi holder til i Gjerdrum 20 km sør for Gardermoen. Vi har en solid portefølje av kvalitetsleverandører med merkevarer, og er stolte av å kunne presentere våre kvalitetsprodukter til konkurransedyktig priser.

 • Produktsortiment

  Vi jobber kontinuerlig med og kunne tilby et så bredt produktsortiment som mulig innenfor lager-, industri-, verksted- og butikkinnredning.

 • Service

  Vi har høy fokus på å yte maksimalt for våre kunder, og får kontinuerlig tilbakemelding om god service. Det er faktisk våre kunder vi lever av.

 • Kvalitet

  RT jobber etter de samme prinsipper og krav som stilles i Kvalitetssystemet NS-EN 9001:2000. Vi ønsker derfor kvalitet i alle ledd, fra produsent og frem til sluttbruker.

 • Konsulentbistand og løsninger

  Reolteknikks løsningskonsulenter har høy kompetanse og lang erfaring i å designe de beste løsningene i hver enkelt case. Vi tegner med DAK og leverer visuelle løsningsforslag, som en del av våre tjenester. Ta kontakt for en uforpliktende samtale om effektivisering på deres lager.

om+oss
3d-konfigurator bilde, med reolteknikk logo. Bito pro bærejern og stiger. Pallereoler.

Jobbe sammen med oss?

Vi er alltid ute etter nye spennende og hyggelige kolleger. Send oss gjerne en åpen søknad om du har lyst til å bli en del av Reolteknikk-teamet.

Nå leter vi spesifikt etter nye kolleger til følgende stillinger:

Send din CV og noen ord om deg selv til vår epost jobb@reolteknikk.no

Vi behandler alle søknader konfidensielt.