BITO Småvarereol

Våre tyskproduserte høykvalitetsreoler i galvanisert stål kan tilpasses en rekke forskjellige løsninger for å dekke dine lagringsbehov.
Med et rikt utvalg av hylletyper, reolgavler og tilbehør er det kun fantasien som setter grenser.

Hyllereol fra BITO passer utmerket som tradisjonell lagerhylle, forsyningsreol, arkivreol, dekkreol, hjørnereol og mye mer.

Med konkurransedyktige priser, fokus på kundeservice og god fagkunnskap etter mange år i bransjen, hjelper vi i Reolteknikk deg med din neste reol.

BITO skruefri Småvarereol / Hyllereol

BITO's tilpasningsdyktige, fleksible og stabile småvarereoler kommer med et rikt utvalg av tilbehør og kan lett bygges videre på og utvides. Høyden, lengden og dybden på reolene tilpasses etter ditt behov, mens monteringen gjøres helt enkelt uten skruer eller muttere. Reolene er produsert iht. høye kvalitetsstandarder, og er godt egnet til lagring av alle små- og mellomstore gjenstander.

Lager med småvarereoler i doble reolrekker, hyllene i reolene er fylt opp med varer i hyllene.

Et fleksibelt og skruefritt reolsystem

Stolpe til bito småvarereolsystem

Stolpebenet

Stolpene håndterer høy lastekapasitet og er produsert for å gi tilstrekkelig stabilitet og stivhet for varelagring helt opp til 10 meters høyde. Slanke 50mm profiler bidrar til maksimal plassutnyttelse, og den galvaniserte finishen gir et profesjonelt og innbydende inntrykk til ditt lager eller verksted.

Hylleklips til å holde hyllene, kan justeres i intervaller på 25mm

Hyllen

Solide hyller med kraftig boksprofil på hver langside, og tredobbel sikkerhetskant på kortsidene som gir den høy stabilitet. Hyllene festes enkelt i reol med et hylleklips i hvert hjørne. Alle hyller har hull på hver langside for enkel ettermontering av skilleplater.

Sv plate eller reolforbinder som holder stolpebene sammen til en reolgavel. Reolgavelen bærer hyllene og danner en reolseksjon.

Reolgavlen

Hyllereolens gavl monteres enkelt og skruefritt sammen av SV-plater som forbinder stolpene, samt fotplater i bunn for god stabilitet og skånsomhet mot underlaget. Med hullavstand på bare 25mm, kan hyllenivåene fleksibelt justeres opp og ned for å dekke dine behov.

to seksjoner med bito småvarereol, seksjonene har 5 hyller i høyden og rommer plastkasser og diverse utstyr.

Småvarereol

En småvarereol for industrisektoren må oppfylle en rekke forskjellige krav. BITO hyllereoler er utformet for å utvides og justeres til å møte hver kundes individuelle ønsker og behov.

BITO høylagerreoler gir deg full utnyttelse av plassen i høyden, mens lavere hyllevarianter gjør det enkelt å få tilgang til varer i ergonomisk plukkhøyde uten stiger.

Store eller små belastninger, store gjenstander, små pakker eller BITO plastkasser – uansett størrelsen eller vekten på varene du lagrer, er hyllene tilgjengelige i bredder og lastekapasiteter for å matche.

BITO småvarereol for industri er tilgjengelige i en rekke ulike typer: Type EL (ekstra lett), Type L (lett), Type M (medium), Type S (tung) og Type Storskala. Hyllekapasiteten varierer etter kategori (100 – 350 kg), slik som seksjonskapasiteten (800 – 1600 kg).

For produksjon

For deg som trenger forsyningshyller for montasjestasjonen din som enkelt kan fylles på igjen, basert på først inn, først ut prinsippet (FIFO)

Lagerplukk

Perfekt for deg som vil lagre eller plukke løse artikler, små gjenstander fra bokser, eller enheter som ikke er lagret på paller.

Kostnadseffektivt

Om du trenger en fleksibel, lett å montere, kostnadseffektiv lagringsløsning som er optimalisert for å møte dine individuelle behov og ledig plass

Tusenvis av småvarereol-løsninger i vår Reolbygger

En småvarereol leveres i forskjellige lengder, høyder og dybder. Den kan monteres opp på ekstremt mange forskjellige måter og leveres med en rekke tilbehør som skal passe til den valgte reolløsningen. Det er ofte en rotete og vanskelig prosess å sette sammen komponenter til en løsning man kan være fornøyd med for en kunde som ikke jobber med reoler hver dag.

Reolbyggeren er utviklet spesifikt for å forenkle denne prosessen for kundene.
Først velger man høyde, lengde, dybde, etc. med noen få tastetrykk, og etter hver endring som utføres oppdateres småvarereolløsningen med ett nytt 3D-bilde og relevante spesifikasjoner.
Man skal være sikker på at det man ser er det man får, og at tilbehøret som foreslås skal passe til småvarereolen som er valgt.

Forsyningsreol (FIFO)

BITO-hyllen gir en ideell forsyningshylle. Den kan etterfylles fra begge sider etter først inn først ut-prinsippet (FIFO), noe som gjør den velegnet til å levere gjenstander til forsynings-punkter.

Hyllene kan enkelt fylles fra den ene siden mens komponenter som kreves for montering og etterbehandling, blir raskt og enkelt plukket fra den andre siden. Hylleanlegget muliggjør en tydelig synlig, godt strukturert levering av deler og varer, og gir også tilstrekkelig plass til en overskuddsbestilling.

Forsyningshyller er tilgjengelig i en enkelt dyp versjon (for en plastkasse) eller en dobbel dyp versjon (for to plastkasser). Den er også tilgjengelig med rette eller skrå hyller. Skråhylle-versjonene er spesielt godt egnet for tydelig presentasjon av varer og rask, ergonomisk uthenting av varer.

Mobil forsyningsreol, varene plasseres i plastkasser i bakkant og kan skli frem for å oversiktlig og effektiv plukk fra fronten. Hele reolmodulen står på hjul og kan flyttes.
Småvarereoler i 2 seksjoner med 12 hyler i løsning som arkivreol med plukk fra begge sider.

Arkivreol

BITO småvarereol er en ideell løsning for plassbesparende arkivering av filer og mapper, selv for langtidslagring.

Hyllene er tilpasset dybden på arkivbokser, ringpermer og lignende, og arkivreolen kan fås i både enkelt- og dobbeltsidig variant.
Enkeltsidig reol har 300mm dype hyller som kan stives av med bjelker for tilgang fra begge sider. Dobbeltsidig variant kan settes opp enten med to reoler med 300mm dype hyller rygg-i-rygg, eller en enkeltsidig reol med 600mm dype hyller med hylleavdeler langsgående på midten av hyllen.

Stoppkant med 30mm nyttehøyde er tilgjengelig som tilbehør for å hindre at mapper, bokser, permer eller annet arkivgods faller av hyllene.
Kan festes både i bak- og forkant av hyllen, og er enkel å ettermontere.

Lagerføres som standard i galvanisert utførelse, men både hyller og gavler kan lakkeres i en rekke andre farger på forespørsel.

 

Fordeler med BITO småvarereoler

Mange bruksområder

BITO småvarereol kan brukes til å lagre alle slags gjenstander. Hyllene er designet for å gi lett og oversiktlig tilgang til alle varer og gjenstander til enhver tid.

Fleksibelt og tilpasningsdyktig

Hyllesystemet fungerer modulært. Avhengig av dine behov kan hyllene lett ombygges, suppleres, utvides og justeres for å passe de varene som skal lagres.

Lett å montere

BITO småvarereoler er enkle å sette sammen - ingen skruer kreves. Du trenger ikke å være spesialist; alle kan sette dem sammen. Det sofistikerte modulære prinsippet lar deg enkelt utvide og supplere hyllesystemet selv.

Lett å endre hyllehøyde

Hyllehøyden kan raskt og enkelt justeres i intervaller på 25 mm. Dette gjør at du raskt kan justere til hyllene etter nye tilførsler til produktporteføljen din, og endre hyllehøyden umiddelbart når størrelser og mengder krever det.

Lav kostnad

Investeringskostnadene for vanlige hyllesystemer er svært lave. Det vanlige, fleksible og utvidbare, hyllesystemet er et ideelt alternativ, spesielt hvis dere ennå ikke vet forventet kapasitetsutnyttelse, omsetning eller plukkfrekvens.