LEO - Fleksibel AGV for dine behov

LEO Transporter er en innovativ og førerløs transportløsning fra BITO, utviklet for å optimalisere materialflyten i dine produksjons- og lagermiljøer. Systemet er kjent for sin brukervennlighet, kostnadseffektivitet og enkel integrasjon, uten behov for komplekse IT-systemer.

LEO - Markedets rimeligste og fleksible AGV

LEO Transporter er utstyrt med et visjonsbasert navigasjonssystem som bruker kamerasensorer for å følge kjørebaner merket på gulvet. Dette gir en sikker og presis bevegelse gjennom anlegget ditt. Systemet kan også tilpasses med ekstra sensorer og kontrollenheter for å møte spesifikke behov.

LEO Unload - Load

ROI

Med LEO kan du oppnå rask avkastning på investeringen, ofte på mindre enn 1 år. Dette gjør det til et kostnadseffektivt valg for automatisering av materialhåndteringsprosesser.

Bruksklar

LEO er designet for rask og enkel installasjon, uten behov for omfattende IT-infrastruktur eller WLAN. Den er klar til bruk umiddelbart etter oppsett, noe som gjør den ideell for bedrifter som ønsker å raskt forbedre effektiviteten i sine produksjons- eller lagermiljøer

Lastekapasitet

LEO kan håndtere en maksimal lastekapasitet på opptil 55 kg, avhengig av oppsettet. Dette gjør den svært egnet for transport av ulike typer materialer og varer i både produksjons- og lagermiljøer, og sikrer fleksibilitet og effektivitet.

LEO Custom Produktbilde

LEO Custom - Tilpasset førerløs transportløsning

LEO Custom er et førerløst transportsystem designet for spesifikke tilpasninger og individuelle behov i produksjon og logistikk. Den kommer med en perforert monteringsplate som gjør det enkelt å montere tilpassede strukturer. Med en maksimal lastekapasitet på 55 kg, en elektronisk grensesnitt og et 7-tommers display, er LEO Custom ideell for ulike bruksområder som utskifting av transportbånd, mobil bufferlagring, ordreplukking, returhåndtering og produksjonsforsyning.

Perforert monteringsplate

Gjør det enkelt å tilpasse strukturer for spesifikke behov.

Elektronisk grensesnitt

Støtter tilkobling av elektroniske enheter og kontrollpaneler.

Lastekapasitet

Varierer avhengig av modell, med LEO Custom opp til 55 kg.

LEO Locative - Effektiv transport av småvarer

LEO Locative er en førerløs transportløsning spesialisert for automatisk transport av beholdere og kartonger. Dette systemet krever ingen IT-infrastruktur og kan enkelt implementeres og utvides av kundene selv. Med en maksimal lastekapasitet på 35 kg og et patentert overføringssystem, tilbyr LEO Locative effektiv og rask håndtering av varer i produksjons- og lagermiljøer. Overføringsstasjonene sørger for automatisk og mekanisk lastopptak og -avlevering uten tidsforsinkelse, noe som optimaliserer materialflyten.

Patenterte overføringsstasjoner

Sikrer rask og automatisk håndtering av kasser og kartonger.

Ingen IT-infrastruktur nødvendig

Enkel å implementere og utvide uten behov for komplekse IT-løsninger.

Visjonsbasert navigasjon

Nøyaktig bevegelse og posisjonering innen lager- og produksjonsmiljøer.

LEO Locative Produktbilde
LEO Carrier Produktbilde

LEO Carrier - Allsidig transportløsning

LEO Carrier er et fleksibelt og allsidig førerløst transportsystem basert på LEO Custom-plattformen. Med fire hylleplan som kan justeres etter behov, er LEO Carrier ideell for multi-trinns plukking, distribusjon av inngående varer, produksjonsforsyning, returstyring og midlertidig lagring. Utstyrt med et nettbrett for dynamisk målinnstilling, kan LEO Carrier enkelt navigeres til ulike destinasjoner, og med sin "Home-Base"-funksjon returnerer den alltid til startpunktet.

Fire justerbare hylleplan

Fleksibel lagring og transport av ulike varer

Dynamisk målinnstilling

Utstyrt med nettbrett for enkel justering av destinasjoner

Home-Base-funksjon

Automatisk retur til startpunktet etter oppdrag

LEO Flow - Justerbar Rullebåndsløsning

LEO Flow er en førerløs transportløsning utviklet for å erstatte tradisjonelle transportbånd i produksjonsmiljøer. Med en lastekapasitet på 35 kg og muligheten til å transportere gods opptil 800x600 mm, er LEO Flow ideell for bruk i trange og kompakte områder. Den er utstyrt med drevne ruller for lateral opptak og avlevering av beholdere, og kan justeres i høyden for å tilpasse seg ulike transportbåndssystemer. LEO Flow sikrer en sømløs og effektiv materialflyt.

Drevne ruller

Lateral opptak og avlevering av beholdere

Justerbar høyde

Tilpasses ulike transportbåndssystemer for optimal integrasjon.

Plassbesparende design

Ideell for bruk i trange og kompakte områder.

LEO Flow Produktbilde