Askvoll Kommunes moderne lagerløsning: Mesanin og pallereoler skreddersydd for effektivitet og sikkerhet

LogoAskvollKommune

Askvoll Kommune, som ligger på Vestlandets kyst omtrent én time vest for Førde, ønsket å oppgradere sin lagerhall med smarte og funksjonelle løsninger for å maksimere lagringskapasitet og effektivitet. I april 2022 kontaktet de Reolteknikk for å få et tilbud på levering og montering av mesanin og pallereoler.

Etter kundens grundige kontrollmål, fikk Reolteknikk aksept på tilbudet og avtale om ferdigstilling i slutten av juli. Reolteknikk sendte egne montører for å installere følgende produkter:

  1. Mesanin: En skreddersydd mesanin på 68 m2 ble installert, som grenser til tre vegger. Mesaninen er utstyrt med en trapp, rekkverk og palleport i front. En mesanin gir kundene muligheten til å øke antall kvadratmeter med lagringsplass på en enkel og kostnadseffektiv måte. Reolteknikks mesaniner er skreddersydd på forespørsel ned til millimeternivå og leveres på få uker.
  2. Pallereoler: En rekke pallereoler ble montert for å sikre optimal utnyttelse av gulvplass og maksimal lagringskapasitet for større varer. Reolteknikks pallereoler er konstruert for å være robuste, stabile og enkle å tilpasse etter kundens behov.

Både mesaninløsninger og pallereoler fra Reolteknikk er produsert og testet i henhold til eksisterende europeiske normer og reguleringer. Dette sikrer at produktene er av høy kvalitet, sikkerhet og pålitelighet.

Gjennom samarbeidet med Reolteknikk, har Askvoll Kommune oppnådd et moderne og effektivt lager som maksimerer plassen og forbedrer arbeidsflyten. Den skreddersydde løsningen gir kommunen en fleksibel og funksjonell lagringsløsning som kan tilpasses deres voksende behov.

Er du interessert i å oppgradere ditt lager med mesanin, pallereoler eller andre smarte løsninger? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og la oss sammen finne den perfekte løsningen for dine lagringsbehov!