Lageroptimalisering for Bravida

Bravida

Bravida, som er ansvarlig for levering av elektro, teleteknikk og elektronisk sikringsanlegg til det nye sykehuset i Nordmøre og Romsdal, kontaktet Reolteknikk da de skulle flytte inn i nye lokaler på Hjelset i august 2022.

Kunden hadde selv utarbeidet en tegning med mål og ønsker for lagerløsninger. Etter å ha gått gjennom tegningene, sendte Reolteknikk et tilbud for levering og montering av grenreoler, pallereoler og småvarereoler. Kunden aksepterte tilbudet, og Reolteknikk fikk i oppgave å ferdigstille prosjektet i begynnelsen av august.

To montører fra Reolteknikk reiste til Hjelset for å montere reolsystemene. Alle produktene er produsert og testet i henhold til gjeldende europeiske normer og reguleringer, noe som sikrer høy kvalitet og holdbarhet.

Løsningene som ble levert:

  1. Grenreoler: Disse reolene gir optimal oppbevaring av lange og tunge gjenstander, og gjør det enklere for Bravida å organisere og hente materialer etter behov. Grenreolene kan enkelt justeres i høyde og bredde for å tilpasses ulike lagringsbehov, og de er robuste og stabile nok til å takle tunge belastninger.
  2. Pallereoler: Reolteknikk installerte pallereoler for å maksimere lagringskapasiteten for større varer og paller. Pallereolene er designet for enkel og rask tilgang til varene som er lagret, og de kan skreddersys for å passe ulike romstørrelser og lagringsbehov. De kan også enkelt utvides eller justeres etter behov.
  3. Småvarereoler: For effektiv lagring og organisering av mindre enheter og pakker, ble småvarereoler levert og montert. Småvarereolene er fleksible og enkle å montere, og de kan tilpasses for å imøtekomme individuelle behov og tilgjengelig plass. Disse reolene er også ideelle for å oppbevare og plukke løse artikler, små enheter i beholdere og andre varer som ikke lagres på paller.

Resultatet av lageroptimaliseringen ble svært vellykket, og Bravida uttrykte stor tilfredshet med de nye lagerløsningene. Reolteknikk takker for det hyggelige samarbeidet og ser frem til å bistå med fremtidige prosjekter.